– Jeg fikk en ny frihet og kjærlighet til Ordet da jeg var på møtene på Stølsdokken Fjellhotell, forteller Siri.

Hun ble også helt god i en arm.

– Jeg fikk en stor opplevelse da jeg var på Stølsdokken under møtehelgen 17.-20. februar, forteller Siri fra Oslo. – Jeg fikk virkelig smake og se at Herren er god. Ordet er som mat, veldig god mat. På Stølsdokken fikk vi mye god mat, både på den ene og andre måten. Det er godt å være sammen med Solveig og Tom Roger Edvardsen. Jeg opplevde å få en ny frihet og kjærlighet til Ordet. Jeg opplevde at Ordet er konkret. Det er fantastisk å være på et sted som er gitt til Herren.

Fullt utslag i armen

Siri forteller at hun i lang tid, i flere år, har slitt med smerter i den venstre armen på grunn av senebetennelse. For en god stund tilbake ble hun operert og er blitt mye bedre, men hun har ikke hatt full bevegelighet.

– Men etter at Tom Roger bad for meg på Stølsdokken, har det vært fullt utslag i armen, forteller hun. – Det at jeg fikk armen helt opp, ble liksom et bilde for meg på at Herren gjør verket fullkomment på alle livets områder. Det var hele pakken som gjorde denne helgen så bra.

Oppholdet var en gave

Siri forteller at hun fikk oppholdet i gave.

– Det var en flott gave, sier hun. – Dette var første gangen jeg har truffet Solveig og Tom Roger. Fra før kjennere jeg dem bare fra forbønnstelefonen. Det var godt å møte dem.