-Nå bruker jeg bare stokken når jeg skal ut på glattisen, sier Roger. I 10-15 år har han slitt med smerter i det høyre beinet. Nå er smertene borte.

Roger fra Frei i Kristiansund hadde slitt med smerter i den høyre hofta og det høyre kneet i mange år.

– Legene hevda at det var slitasje, sier Roger. – Men de mente at det ikke var så ille at jeg kunne operere. Derfor har jeg måttet leve med smertene. Det har ikke vært noe annet å gjøre.

Feilbelastning

Roger forteller at det var spesielt vondt når han brukte beinet, og at det begynte med smertene i hofta, for mange år siden. Etter hvert fikk han også veldig vondt i det høyre kneet.

– Det har lett for å bli feilbelastning, sier han. – Og slik ble det for meg.

Han har kjent på smerter i beinet hver gang han har bevegd på seg, og for et år siden fikk 76-åringen stokk, for å avlaste beinet noe.

Men nå har han nesten parkert stokken. Under seminaret på Stølsdokken Fjellhotell søndag 20. februar opplevde han å bli helbreda.

Helbreda i midtgangen

Tom Roger kan fortelle at Gud, under seminaret, sa til ham at mennesker skulle bli helbreda den formiddagen uten å gå fram til forbønn. De som ønska forbønn gikk bare ut i midtgangen for å vise at de ønska å bli helbreda.

– Det skjedde mens vi priste Herren på slutten av seminaret søndag formiddag, forteller Tom Roger. – Gud talte til meg. Roger var en av 10 som ble helbreda mens vi stod der.

– Jeg opplevde å bli bedre med det samme jeg ble bedt for, forteller Roger. – Nå har jeg ingen smerter.

Blodkreft

For tre år siden fikk Roger vite at han har kronisk, lymfatisk leukemi, det vil si blodkreft.

– Tom Roger bad om helbredelse for blodkreften også, sier Roger. – Jeg har tatt blodprøver etter at jeg ble bedt for, og det viser seg at antallet hvite blodlegemer har gått betydelig ned. Det vil si at prøvene var betydelig bedre. Legene har sagt at jeg kan ha blodkreften lenge uten at det blir hevelse i lymfene. Nå tror og håper jeg på full helbredelse.

Mindre øresus

Roger kan også fortelle at han har vært plaga med øresus i noen år, spesielt på det venstre øret.

– Det har særlig plaga meg når jeg har ønska å ha det stille, sier han. – Jeg har vært hos legen med det, men legen sa at han ikke kunne gjøre noe med det. Men etter at Tom Roger bad for meg, er det blitt mindre plagsomt. Nå er frekvensen lavere og da legger jeg ikke så godt merke til det. Jeg er betydelig på bedringens vei på alle måter. Og jeg vil si at det var en veldig fin tur opp til Golsfjellet. Fra Kristiansund og opp er det 53 mil en vei, men det gikk veldig greit. Det var flott å være der oppe.