Omkring 200 var samlet til pinsefest på Stølsdokken Fjellhotell. Noen tok imot frelse og flere opplevde å bli helbredet.

Folk kom fra hele Sør-Norge til pinsefest dager på Stølsdokken Fjellhotell.

– Det var en veldig flott gjeng som var samlet, og folk storkoste seg, sier Tom Roger Edvardsen.

Noen hadde vært på Stølsdokken før, men det var mest nye mennesker. Tom Roger og Solveig hadde for første gang invitert Tanya til møtene. Tanya hadde tidligere vært narkoman og vitnet om sitt tidligere liv og hvordan hun var blitt fri. Hun er en av fem søstre som alle har vært narkomane. Nå er fire av dem fri og frelst, og moren til Tanya vitnet om hvordan hun hadde vunnet tilbake det som djevelen hadde stjålet.

– Begge vitnet veldig frimodig, sier Tom Roger.

Ingen fordømmelse

– Folk sier de reiser fornyet hjem etter en helbredelsesweekend på Stølsdokken Fjellhotell, sier Tom Roger. – De reiser hjem med oppmuntrende rapporter til familie og venner. Vårt mål er å styrke den eksisterende troen til de som kommer, slik at de vokser i troen og kan gå videre med livet der hjemme. Folk skal ikke føle seg fordømt eller mindreverdige, men at de har fått noe til ånd, sjel og kropp etter å ha vært på Stølsdokken. Et ektepar sa at: ”Det har vært så flott å være her, fordi det ikke har vært noen fordømmelse.” Vi får alle del i Guds Ord på lik måte uten at noe blir frastjålet.

Tom Roger understreker at de ønsker at alle skal reise fra Stølsdokken med ny styrke.

– Konferansen var spesielt nyttig for alle syke, sier han. – Man modnes underveis når man hører Ordet.

Flere søkte frelse

– I løpet av pinsehelgen opplevde vi at folk fra nærmiljøet kom inn for å søke frelse, forteller Tom Roger.

Regina underviste i et av seminarene under pinsehelgen. Hun har tidligere reist som evangelist sammen med Linda Graff Bergling. Solveig Edvardsen ledet samlingene. Regina og Jonny deltok med musikk og sang. Randi og Frank bidro også med sang. Det samme gjorde Jonny og Tom Roger, og Solveig og Tom Roger.

– Det vi først og fremst ønsker er at folk skal oppleve å bli satt fri fra ting som plager dem, og at folk skal ta imot frelse, sier Tom Roger.