Tom Roger var invitert til å åpne sommerfesten til menigheten The River, et kraftfullt møte der mange opplevde å bli helbredet.

Åpningsmøtet varte til langt på natt da mange ønsket forbønn for sykdommer og plager.

– Omkring 40 personer opplevde å bli helbredet fra forskjellige sykdommer i løpet av kvelden, forteller Tom Roger. – Det var særlig på et av stedene jeg stod hvor det var en spesiell utladning av kraft. Flere av dem jeg bad for akkurat her, seg sammen, og da de reiste seg igjen var de helbredet. Disse menneskene opplevde også en frigjøring i sjelen.

Stor glede

Mange vitnet om at plager og sykdommer forlot kroppen. Noen fortalte om mageplager som forsvant, synsplager, hørselsplager, stiv nakke, forkalkningsplager, leddplager, rygg- og hofteplager, giktplager og betennelser, forteller Tom Roger.

– Det var også et kraftig hørselsmirakel. Det var godt å se den gleden som mennesker uttrykte når de ble helbredet.

Åpent og godt

Tom Roger forteller at han på alle måter ble godt mottatt på sommerfesten til The River som fant sted på Gjennestad Gartnerskole i Stokke ved Tønsberg fra 2. til 10. juli.

– Det var inkluderende, åpent og godt å være der, sier Tom Roger. – Det var nært og ukomplisert. Hovedsalen var full i åpningsmøtet, omkring 300 mennesker var til stede, og det var en åpen forsamling. Det var en festkveld! Møtet ble sendt direkte på Kanal 10.