– Det var et håndpåtagelig Guds nærvær under høststevnet, forteller Tom Roger. Han har fått mange flotte tilbakemeldinger og er allerede i gang med å planlegge neste års stevne.

Nærmere 1200 mennesker var innom det første høststevnet på Stølsdokken Fjellhotell 8. – 15. august, og både arrangørene og gjestene var godt fornøyde. Møtene var ikke annonsert i noen av lokalavisene og heller ikke i noen kristne aviser. Likevel var det like mye folk, om ikke enda flere enn i fjor da det var en markering av at Solveig og Tom Roger tok over som nye eiere av hotellet og i tillegg feiring av Tom Rogers 50 års dag. Mange kirkesamfunn var representert og folk kom tilreisende fra store deler av landet. Det var gjester helt fra Mosjøen og Måløy, og fra store deler av Vestlandet, Østlandet og Sørlandet.

Gode tilbakemeldinger

I alt var det 13 møter under høststevnet med forbønn for syke i alle kveldsmøtene. I tillegg var det mulighet for individuell forbønn for spesielle behov om ettermiddagene.

– Tilbakemeldingene vi har fått i ettertid er at folk var fornøyde med møtene, sier Tom Roger. – Vi var velsignet med god sang og musikk gjennom hele uka. Det sørget Regina og Jonny for sammen med Tove fra Ålesund. Det var ellers innslag av vitnesbyrd og sang fra forsamlingen. Ei dame som ikke hadde kunnet spille på et halvt år på grunn av sykdom, satte seg til pianoet og spilte mens tårene trillet hos flere i forsamlingen. Hun fortalte at hun nå kunne spille fordi Gud hadde rørt ved henne.

Rik forkynnelse

Tom Roger forteller også at alle forkynnerne som var invitert til høststevnet, stortrivdes og vil komme tilbake neste år. Blant forkynnerne var det profetiske gaver, evangelister og lærere som i sum brakte en forkynnelse som gir et godt fundament for et sundt og godt Kristus-liv.

– Folk skal sitte igjen med en smak og opplevelse av Kristus som de kan bruke praktisk i sine liv og ta med seg i sin hverdag, sier Tom Roger.

Han synes selv det var en berikelse og en fryd å lytte til de andre forkynnerne.

– Alle hadde mye godt å bringe, sier Tom Roger. – Det var flott å ha Kjell Haltorp her. Han er husets fader, og denne gangen hadde han med seg kona Liv, og det var veldig koselig.

Ei velsigna uke

Tom Roger talte selv i tre av møtene og samtlige 13 taler fra høststevnet er for salg på dvd ved henvendelse til Stølsdokken Fjellhotell.

– Talene inneholder undervisning om hvordan man kan leve et nært og sterkt Kristus-liv, uten krav, sier Tom Roger. – Det er en sunn og balansert undervisning. Det er noe av varemerket her på huset. Ingen skal føle seg fordømt. Vi er ikke satt til i å peke på feilene, men til å sette fri. Vi er ikke satt her for å fortelle hvor mye galt folk har gjort, men å fortelle dem hvordan de kan bli satt fri. Alle kan komme akkurat som de er. Det skal være en frihetens plass for alle som bærer på sykdommer og plager.

Høststevneuka var for øvrig ei fantastisk godværsuke, den beste i hele sommer. Det var ei velsigna uke på alle måter.