– Jeg får ikke fullrost nok hvor godt det var å besøke Stølsdokken Fjellhotell i pinsen, sier Steinar. Han ble helbredet både i ryggen og kneet.

– Jeg har følt meg veldig fin i ryggen etter at Tom Roger bad for meg i pinsen, sier Steinar som er fra Os, 40 kilometer sør for Bergen.

62-åringen forteller at han hadde hatt problemer med ryggen helt fra han var i en trafikkulykke 19 år gammel. Tre ryggvirvler var knekt, men han ble skrevet ut fra sykehuset etter en uke og ble erklært fullt arbeidsfør.

– Men jeg måtte være veldig forsiktig med ryggen, sier han.

På grunn av bruddene har han hatt ryggvirvelforskyvning en til to ganger i året, og da har han måttet ligge rett ut til han ble bra igjen.

– Men nå er jeg altså blitt helt god, sier han.

Ville bli helbredet

Steinar hadde også hatt vondt i venstre kne etter en fotballskade for syv år siden. Han forteller at da han gikk til lege med skaden for et år siden, fikk han beskjed om at menisken hadde slitt ut hele kneet.

– Legen ville jeg skulle opereres for et år siden, men jeg hadde ikke lyst til å ta operasjon, sier Steinar. – Jeg ville heller bli helbredet.

Og slik ble det. Steinar forteller at med en gang Tom Roger hadde bedt for ham, kunne han bøye det venstre kneet og løfte foten bakover, helt til foten berørte låret.

– Og det gjorde jeg uten å kjenne noe smerte, sier Steinar. – Jeg har også gått en lang tur i fjell i helgen, uten å kjenne noe i kneet. Og jeg har også sovet godt.

Steinar forteller at han alltid har hatt tro på helbredelse.

– Jeg fikk en kraftig hjernerystelse og hodesmerter etter trafikkulykken, forteller han. – Men moren min la en salveduk inn i hodeputen, og da tok det ikke lang tid før jeg var helt god.

Fantastisk opphold

Steinar er over seg av begeistring etter pinsehelgen på Stølsdokken Fjellhotell.

– Det var første gangen jeg var på Stølsdokken og det var fantastisk bra å være der, sier han. – Jeg kjente ikke ekteparet Edvardsen fra før, men det var et fantastisk flott vertskap. Det varmet hjertet å komme inn der. Det var veldig sterk forkynnelse og et godt fellesskap. Jeg kjente ingen da jeg kom opp, men i løpet av helgen fikk jeg utvidet venneflokken.