Evelyn fra Solbergelva forteller at hun opplever å ha fått roen på innsiden etter forbønn på Stølsdokken. Hun ble også helbredet i den venstre armen.

– Jeg slo den venstre armen kraftig da jeg besvimte i oktober i fjor, forteller Evelyn. – Jeg var på badet da jeg besvimte og da jeg kom til meg selv igjen lå jeg i dusjen. Det var så vondt hver gang noen kom borti armen min, at smerten gikk gjennom marg og bein. Man da Tom Roger bad for meg, skjedde det noe. Nå er smertene borte.

Mistet hukommelsen

Evelyn forteller også at hun mistet hukommelsen da hun og mannen var i Bergen 8. mars i år.

– Jeg følte meg ikke bra og mannen min har fortalt at vi var to ganger på legevakten den dagen, sier Evelyn. – Vi kjørte bybanen og privatbil. For meg er denne dagen helt borte. Alt som skjedde har mannen min, Magnus, fortalt. Jeg husker ingenting. Da jeg våknet lå jeg på sykehuset i Bergen. Legen sjekket at alt var i orden og fant ikke noe galt.

– Selv opplevde jeg at dette skjedde fordi sjelslivet var under et skikkelig trøkk, sier 63-åringen. – Det har vært noe som har villet innhente meg. Det forplantet seg i hele kroppen. Det er vanskelig å forklare hvordan jeg hadde det. Hvis man er utsatt for stress så kan kroppen koble ut.

Fylt med fred

– Det er flere som har bedt for meg, men nå, etter at jeg ble bedt for på Stølsdokken, opplever jeg at det har skjedd en forandring, sier Evelyn. – Jeg kan si så mye som at det er en spesiell fred på Stølsdokken, og en salvelse, og salvelsen bryter åket. Freden som Solveig og Tom Roger bærer med seg vitner om et veldig personlig og nært forhold med Jesus. Jesus sa ut det som folk trengte akkurat der og da. Det opplever jeg at Solveig og Tom Roger også gjør. Jeg og mannen min var her første gang i februar i fjor da Asle Stølsdokken drev her, og så var vi her på høststevnet i august, og nå. Og vi kommer ganske sikkert tilbake.