– Jeg ringte forbønnstelefonen i begynnelsen av mai 2008 og ble helbredet for astma, forteller Britt fra Odda.

– Og jeg er fortsatt helt frisk, legger hun til. – Helbredelsen holder!

Britt fikk astma i 1990. Hun reagerte på kulde og eksos, og ekstra ille var det om våren, under blomstringen.

– Jeg var flere ganger til fastlegen for å få hjelp, men han trodde ikke det var astma og ville ikke undersøke meg, sier Britt.

I 2005 hadde hun igjen time hos fastlegen, men fastlegen var mye syk og hun ble stående lenge ute og vente inntil hun fikk komme inn til en vikarlege.

– Dette var om våren og jeg hadde stått lenge ute og ventet, sier Britt. – Like ved var det en vårgyvel og mye annet som blomstret. Jeg tetnet helt!

Vikarlegen konstaterte ganske raskt at Britt hadde astma, og hun fikk medisiner. Nå fulgte noen år hvor hun brukte inhalator mange ganger om dagen. I tillegg holdt hun seg mye inne. Å bevege seg ut gav mange plager.

– Og jeg som alltid har likt å holde på i hagen, sier Britt. – Det var frustrerende!

Men så, i 2008 tok hun kontakt med Tom Roger på forbønnstelefonen. Det var i mai, på den tiden hun var mest plaget.

– Ei venninne hadde kommet med noen av bladene som Tom Roger gir ut, og jeg hadde lest litt, forteller Britt. – Jeg bestemte meg for at jeg heller ville ha hjelp av Herren enn av medisiner, og jeg ringte forbønnstelefonen. Der fikk jeg forbønn av Tom Roger og opplevde en bedring ganske umiddelbart. Snart var jeg helt frisk. Siden har jeg vært god og det er supert!