Aslaug og Bjørn Arvid opplevde begge å bli fri fra flere plager i kroppen under oppholdet på Stølsdokken Fjellhotell i pinsen.

– Infeksjonen i kroppen er nesten borte, forteller Aslaug som bor i Balestrand.

Hun frøs på seg en infeksjon for noen år siden, og har siden vært mye plaget med bihulebetennelse og frost i kroppen. Hun har vært avhengig av å kle seg veldig godt for ikke å bli verre, og gikk med ullplagg det meste av året.

– Det ble et fengsel med disse klærne, sier Aslaug. – Men etter at Tom Roger bad for meg på Stølsdokken i pinsen, er jeg blitt veldig mye bedre.

Hun har ikke brukt ullplagg etter at hun kom hjem fra Stølsdokken Fjellhotell.

– De første dagene etter at jeg kom hjem, var jeg litt forundret over at jeg ikke frøs, sier Aslaug. – Men jeg tenkte at det sikkert var den gode temperaturen ute. En dame sa til meg at det kunne jo være termostaten i kroppen min som var blitt helbredet. Og snart forstod jeg at det var det som hadde skjedd.

Ble god i korsryggen

Aslaug gikk også å kjente på litt murring i korsryggen etter en gammel skade.

– Jeg fikk en alvorlig skade i 1966 som gjorde at jeg lå lammet i tre måneder, forteller hun. – Jeg ble bedt mye for den gangen og kom meg på beina igjen. Men i alle år siden har jeg måttet være forsiktig med ryggen, og innimellom har jeg fått prolapser. En gang fikk jeg prolaps etter at jeg løftet en badeball for sønnen min. Den murringen jeg kjente på før jeg reiste til Stølsdokken, kom etter at jeg bar et nett for en pasient. – Men etter å ha blitt bedt for på Stølsdokken, kjenner jeg ikke noe til denne småmurringen, og det er jeg veldig takknemlig for.

Fullstendig god

Aslaug var på Stølsdokken sammen med en venn fra Porsgrunn, Bjørn Arvid. Han kom til Stølsdokken med verk i høyre tommel etter at han hadde smelt hammeren i den fem dager tidligere. Det hadde blitt en brist i tommelen og det verket i det ytterste leddet.

– Den høyre tommelen var veldig varm også, mye varmere enn den venstre, forteller Bjørn Arvid. – Men etter at Tom Roger bad for tommelen, ble den fullstendig god og nå kjenner jeg ingen ting.

Fornøyd og takknemlig

Bjørn Arvid opplevde også å bli god i nakken som var stiv og vond å vri til høyre. Han hørte også litt dårlig på det ene øret som følge av for mye ørevoks.

– Tom Roger fikset ørene mine også, forteller Bjørn Arvid fornøyd. – Nå hører jeg adskillig bedre. – Det var veldig fint å være på Stølsdokken Fjellhotell, legger han til. – Jeg kommer gjerne tilbake.