Dramatiske hendelser den siste tiden har gjort familien Edvardsen, om mulig, enda mer klar over hvor viktig det er med bønn og forbønn.

– Vi har alltid ønsket forbønn for tjenesten og for oss som enkeltpersoner, sier Tom Roger. – Men nå trenger vi ekstra forbønn for familien. For få uker siden, i siste halvdel av november, frontkolliderte Solveig og Ruben Edvardsen med en trailer på Golsfjellet.

– Veien var speilblank og bilen holdt ikke mer enn 50 km/t, men allikevel ble det en kraftig smell, sier Tom Roger. Ruben fikk to mindre kuttskader og er ellers i fin form etter sammenstøtet. Solveig ble sendt til sykehuset hvor hun var til observasjon et døgns tid. Hun hadde problemer med å puste de første timene, men etter hvert har det gått bedre. Undersøkelsen på sykehuset viste ingen fysiske tegn til skade, men muskulaturen ble utsatt for en kraftig påkjenning og hun har følt seg sliten og tom for energi etterpå. Det har også vært en psykisk belastning.

– Be om beskyttelse for oss, sier Tom Roger. – Og gjør forbønner for oss slik at vi kan få en ny bil. Vi er svært takknemlige til Herren for at Solveig og Ruben ble bevart.

1. Tim. 2:1 ”Fremfor alle ting formaner jeg dere til at det blir gjort bønner, påkallelser, forbønner og takk for alle mennesker, …”