Flere kom frem og vitnet om helbredelse under omsorg- og helbredelseskonferansen på Stølsdokken Fjellhotell 1. til 4. desember.

– Nå kan jeg lese uten briller, forteller Elisabeth (47) begeistret. Hun forteller at hun begynte å bruke briller da hun var 42 år, og at hun har hatt noen billige briller liggende her og der som hun har vært helt avhengig av.

– Men jeg vet at Vår Herre klan fikse synet, og jeg aksepterer ikke å måtte bruke briller, sier hun. – Og da jeg ble bedt for under møtehelgen på Stølsdokken, ble synet normalt igjen.

Elisabeth bor i Vestby og kom til Stølsdokken sammen med sønnen Øystein som har alvorlig skoliose og problemer med at ribbena sklir ut av posisjon.

– Øystein er mye bedre etter forbønn, forteller Elisabeth. – Og jeg tror han skal bli helt bra. Han skulle ha vært inne til operasjon ved Rikshospitalet i mai, men vi avlyste det. Nå må han bli helt god før han får neste innkalling. Han er også plaget med bruskkuler under knærne, noe som ikke kan opereres. Det er noe han er født med. Men vi tror at også knærne skal bli gode og at han skal bli helt frisk. Øystein har fått et sånt flott skinn i øynene etter at vi var på Stølsdokken og han ble bedt for.

Ny kraft

For 20 år siden fikk Marry (61) diabetes. Og det skulle vise seg å by på store helsemessige utfordringer.

-De 12 siste årene er jeg blitt feilmedisinert, forteller hun. – Det gjorde meg veldig syk. Jeg har blant annet vært mye plaget med magesår og magekatarr. I januar i år kastet hun opp blod og ble innlagt på sykehuset. Hun følte seg veldig dårlig.

-Men nå føler jeg meg mye bedre, sier hun. – Jeg var på Stølsdokken Fjellhotell i august og da ble jeg bedt for. Etter det merket jeg stor forskjell. Den første helgen i desember var jeg med på omsorg- og helbredelseskonferansen. Etter det er jeg blitt ende bedre og nå klarer jeg mye som jeg ikke klarte før. Livet er blitt mye lettere. Jeg kjenner mer glede og har mye mer energi. Jeg var hos tannlegen nylig og han sa at jeg hadde fått glimtet tilbake i øynene. Det er veldig mye bønn som har gjort at jeg er så god som i dag.

-Det var kjempefint å være på Stølsdokken Fjellhotell, sier Marry som er fra Ulsteinvik. – Herren var sterkt til stede helt fra det første møtet.

Ble god

-Betennelsen i det høyre øret ble borte etter at Tom Roger bad for meg, forteller 29 år gamle Jon Aleksander fra Aurdal i Valdres.

Han forteller at han hadde et veldig trykk i det høyre øret etter at han for omkring et år siden knuste kjeven i en arbeidsulykke. Det var to kanaler fra nesen til øret som medførte trykket i øret.

-Men da jeg ble bedt for, forsvant det, sier han. Han forteller også at han hadde en brist i den høyre leggen som ble helt god da Tom Roger bad for ham.

-Men så har jeg nok overbelastet leggen slik at det har gått litt opp igjen, sier han. – Jeg tror imidlertid at jeg skal bli helt god igjen. Gud er god og det er helt fantastisk å være på Stølsdokken Fjellhotell.

Indre helbredelse

-Livet har ikke vært lett og jeg trenger indre helbredelse, sier Ida. – På Stølsdokken Fjellhotell ble jeg møtt med kjærlighet. Det var godt å være der. Jeg fikk en indre følelse av glede og kjærlighet. Og jeg opplever at jeg har fått mer styrke til å møte hverdagen. Jeg vil anbefale alle å besøke Stølsdokken Fjellhotell. Der traff jeg fantastiske mennesker som jeg håper for alltid skal være i livet mitt.