– Vi ønsker at alle vi ber for skal bli helt friske, sier Tom Roger. Den andre helgen i februar inviterte ekteparet Edvardsen til årets første omsorg- og helbredelseskonferanse på Stølsdokken Fjellhotell.

– Det kom ikke så mange til den første konferansen, men de som kom var veldig begeistret, konstaterer Tom Roger. – Denne gangen dreide det seg mye om psykiske plager, og mange startet på en helbredende prosess. Forkynnelsen gikk dypere enn det mange hadde opplevd på helbredelseskonferanser tidligere. Forkynnelsen setter folk i frihet.

– I en slik konferanse vil det være mennesker med mange behov og derfor er det muligheter både for samtale, sjelesorg, bønn og forbønn, sier Tom Roger. – Og mange benytter seg av dette.

– Og folk kan komme så syke som de er, understreker han. – Vi tar imot alle.

En atmosfære av tro

Flere av de som kom til konferansen hadde aldri vært på Stølsdokken Fjellhotell tidligere, og mange hadde reist langt. Fra Fredrikstad kom ekteparet Aud og Isak sammen med et vennepar fra Brumunddal, Grethe Marie og John Arne.

– Det er spesielt å være i en atmosfære der det er tro, en levende tro, sier Grethe. – Det er et merkbart Guds nærvær fra man kommer inn døra på hotellet her. Og selv om jeg ikke har snakket med alle, så er det en ånd av omsorg på stedet. Målet er at vi skal bli helbredet og leve i helbredelse, og Tom Roger hjelper oss på veien.

– Det har vært positivt å være her, sier Isak. – Og det var lett å be her.

– Folk er spontane og friske her oppe, sier Aud. – Det er en lett atmosfære og mye humor. En herlig frihet preger stedet. Når det gjelder forkynnelsen så har jeg fått mye ut av å studere Tom Rogers tjeneste. Han har mye kunnskapstale.

God i ryggen

Aud opplevde å bli helbredet etter forbønn på Stølsdokken.

– I flere måneder har jeg hatt vondt i ryggen når jeg snur meg om natten, forteller hun. – Men nå er jeg helt god.

Hun legger til at det er et nydelig skiterreng rundt Stølsdokken Fjellhotell, fint for alle, ikke minst barnefamilier.

– Og så er det veldig god mat her, legger hun til. – Vi har virkelig kost oss.