2. pinsedag besøkte Tom Roger og familien Livets Senter Lillehammer. – Der var det åpent og godt å preke, sier Tom Roger.

Tom Roger kan fortelle at flere opplevde å bli helbredet i møtet på Lillehammer.

– Folk vitnet om at de var blitt kvitt smerter og plager både i magen, skuldrene, ryggen og anklene, forteller Tom Roger. – Ei kjente Guds kraft renne gjennom kroppen mens hun satt i møtet. Hun hadde problemer med hoftene og ble helt god.

Familien Edvardsen hadde kjørt hele natta for å rekke møtet på Lillehammer. De kom direkte fra møte i Trøndelag søndag kveld.

– Ruben kjørte hele natta mens vi andre sov, forteller Tom Roger. – Men klokka to på natta hadde vi en rast på Dovre hvor vi kokte pølser og potetmos.  Vi ønsket oss en helg sammen som familie, en helg i Herrens herlighet, og det fikk vi. Det ble en travel, men fin helg og med et godt avslutningsmøte på Lillehammer.