Herren var mektig til stede med sin herlighet, glede, fred og kraft til å helbrede og sette mennesker fri, da Tom Roger og Solveig inviterte til omsorg- og helbredelseshelg på Stølsdokken fjellhotell 12. til 15. april.

Folk kom fra alle kanter av landet for å være med på omsorg- og helbredelseshelgen på Stølsdokken fjellhotell i april. Og Herren var der med sin herlighet og mektige kraft, og flere opplevde å bli satt fri fra forskjellige plager og sykdommer.

Solveig vitnet om hvordan hun ble løst fra angst.

– De siste årene har jeg hatt en veldig angst, forteller hun. – Det har vært en knugende og smertefull angst for autoriteter. Det går faktisk så langt tilbake som til skolealderen. Det var tanker som kom da vi satt i klasserommet og ventet på lærerinnen, og vi hørte henne komme på klakkende sko i gangen. Jeg husker jeg tenkte at hun har autoritet og makt over meg. Jeg er ikke fri.

Angsten ble borte

Solveig tok imot frelse da hun var 37 år gammel og forteller at det er Jesus, Bibelen og bønnen som har holdt henne oppe i de årene hun har vært plaget med angst. Hun sier at spesielt Johannes 15:5 har hjulpet henne veldig.

– Jeg har lagt alt i Herrens hender, sier hun. – Han har svar på alt.

Solveig var på Stølsdokken fjellhotell helgen før påske.

– Jeg visste at Tom Roger hadde helbredelsens nådegave og jeg spurte om han ville be for meg, forteller hun. – Jeg merket ikke at det skjedde noen forandring da, men etter et par dager hjemme ble jeg plutselig klar over at angsten var helt borte.

Under omsorg- og helbredelseskonferansen 12.-15. april var Solveig igjen tilbake på Stølsdokken.

– Jeg merket godt at Jesus var der, sier hun. – Det var godt å være en del av det kristne fellesskapet på hotellet.

Fortalte om helbredelse

I begynnelsen av møtet lørdag kveld kom flere frem og vitnet om helbredelse og utfrielse etter forbønn i møtene. En dame fortalte at smertene i hodet hadde forsvunnet, smerter hun hadde fått etter å ha falt på garasjegulvet. En mann hadde kastet krykkene og blitt god i høyre skulder. Nok en dame var blitt kvitt hodesmerter. En hadde blitt god i ryggen og to personer vitnet om sjelelige plager som hadde forsvunnet.

Solveig fra Brøttum kunne fortelle at hun var blitt helbredet da Tom Roger bad for henne på Livets Senter på Hamar.

– Jeg fikk en stor prolaps i ryggen i 2003, forteller hun. – Legen sa det ville ta 10 år før jeg ble god. Men ei israelsk dame bad for meg og jeg ble nesten god, så god at jeg begynte å vaske. Men når jeg reiste meg og gikk tre, fire skritt så fikk jeg vondt.

– Den samme høsten var jeg på møte med Tom Roger på Livets Senter på Hamar, forteller hun videre. – Han fikk en åpenbaring om at det var noe galt med ryggen min og spurte om han kunne be for meg. Og etter at han bad, ble jeg helt god og har vært det siden. Det var flott.