Guds herlighet var mektig til stede under konferansen på Stølsdokken Fjellhotell fra 31. mai til 3. juni.

En av dem som fikk oppleve Guds herlighet og kraft i funksjon under konferansen var Unni (52) fra Undrumsdal. I 2005 fikk hun diagnosen nevrasteni, en utmattelsessykdom som kjennetegnes ved en markert opplevelse av utmattethet eller tretthet og muskelsvakhet etter selv små psykiske eller fysiske aktiviteter.

– Jeg har måttet hvile og sove mye, forteller Unni. – Jeg ble forklart at jeg hadde brukt opp alle kreftene på kort tid. Det var ikke mer å hente. Og det var særlig muskulaturen det gikk ut over.

Unni har jobbet i helsevesenet i 29 år og var i jobb helt frem til hun fikk diagnosen.

  • Og da jeg skjønte at jeg hadde brukt opp alle kreftene, så gikk jeg rett i bakken, sier hun.

Fant hotellet på nettet

Unni hadde aldri hørt om Tom Roger før, men da hun og en venninne for kort tid siden bestemte seg for å reise bort en weekend for å slappe av og hente nye kreften, så kom hun over Stølsdokken Fjellhotell.

– Vi søkte på nettet for å finne et kristent sted å reise til, og det var da vi fant Stølsdokken, sier hun. – Jeg ringte opp og traff Tom Roger som spurte om vi hadde lyst til å være med på omsorg- og helbredelsesweekend. Det takket vi ja til og reiste opp.

Byrden forsvant

Og det ble en herlig helg, fortsetter hun. – Jeg kommer fra en sammenheng der det ikke er vanlig med bønn for syke og der det heller ikke er forkynnelse om dette, men jeg har opplevd helbredelse en gang før. Likevel så hadde jeg forsonet meg med at jeg måtte leve med sykdommen nevrasteni. Men forkynnelsen til Tom Roger fikk meg til å tenke nytt, og jeg bestemte meg for å gå frem til forbønn.

– Og med det samme Tom Roger bad om at sykdommen måtte forlate kroppen min, så gikk jeg i bakken, forteller Unni. – Jeg husker ikke mer før jeg reiste meg opp. Da opplevde at en tung byrde hadde forsvunnet fra kroppen min, og nå gleder jeg meg bare til fortsettelsen. Jeg har kjent at motstanderen har vært der for å ta fra meg helbredelsen, men jeg har hørt på cd-ene med forkynnelse om helbredelse som jeg fikk med meg, og har holdt fast. Nå føler jeg mer opplagt. Det er noe som er borte.

– Det var en fantastisk helg på alle måter, sier Unni. – Og vi kommer garantert tilbake. Dette vil vi ha mer av.

Flere vil tilbake

Flere opplevde helbredelse i løpet av helgen, forteller Tom Roger. – Og flere bestemte seg for å komme tilbake på sommerstevne. Det var en god og viktig helg til oppmuntring for alle som kom. Folk opplevde helbredelse både åndelig og kroppslig.