Mange kunne vitne om helbredelse etter at Tom Roger og Solveig med familie hadde møter i Trøndelag i pinsen.

Fredag og søndag kveld i pinsen var det møter i Sion Trondheim der Tom Roger forkynte Guds Ord og bad for syke. Lørdag formiddag var det møte i pinsemenigheten Betel Heimdal, og lørdag kveld var det møte i Forradal, et dalføre i Stjørdal kommune inn mot Meråker og ikke langt fra Sverige, omkring tre mil fra Stjørdal sentrum.

–  Det var Sion Trondheim som hadde et ønske om at vi skulle komme å ha møter, og dette var bare nye menigheter for oss, sier Tom Roger. – Det var godt over halvfullt på Sion og det var godt å be for folk. Flere var fremme til forbønn. I Forradal var det mer folk, og det var godt med folk på møtet i Heimdal også. Vi ble godt mottatt og det var mye fint som skjedde. Det var godt å være blant trønderfolket.

Hofta ble god

En av dem som kom til møtet i Forradal var Sverre. Han hadde hatt smerter i høyre hofte i et par år og da det var bønn for syke i ettermøtet, bestemte han seg for å gå frem.

– Smertene slapp taket med det samme Tom Roger bad for meg, sier han. – Jeg har vært hos både fysioterapeut, kiropraktor og naprapat for å få hjelp, men de har handlet litt i blinde. Herren derimot, visste hva som var problemet og ordnet opp.

Fikk hørselen tilbake

På møtet i Forradal var også 80 år gamle Jon og kona Astrid. Jon hadde vært døv på det venstre øret i en del år. Årsaken var mest sannsynlig at han tidligere hadde holdt på med mye sprengningsarbeid.

– Jeg har gått med høreapparat, høreslynge og alt mulig av hjelpemidler som tenkes kan, men nå hørte jeg nesten ingen ting til tross for dette, sier han.

Tom Roger bad for hørselen til Jon.

– Og i et nu så kom hørselen tilbake, forteller Jon. – Jeg tør nesten ikke å tro at det er sant. Nå har jeg mellom 80 og 90 prosent hørsel på det venstre øret.

Jon kan fortelle at det var et fantastisk ettermøte i Forradal.

Tom Roger handlet etter ordet: ”Min mat er å gjøre din vilje.” Han og kona var hundre prosent til stede for alle som ønsket forbønn. Det er første gang jeg traff hele familien, og det var et godt møte. Det var naturlig, godt og ekte. Samtlige jeg har snakket med etterpå har sagt at det var et møte utenom det vanlige. Tom Roger er som en brann revet ut av ilden. Det var flott å ha ham og familien på besøk.

– Vi hadde vekkelse i Forradal på 50-tallet, forteller Jon. – Nå er jeg spent på hva som skjer etter at Tom Roger og familien har vært her. Det var flott å se hvordan folk fra ulike menigheter kom sammen til møtet. Der var både sognepresten og folk fra Maranata i Trondheim. Det er slik det skal være. Vi skal stå sammen som et folk.

Har lagt vekk høreapparatene

Bedre hørsel fikk også Gunhild som også var på møtet i Forradal. Hun hadde brukt høreapparat på begge ørene i minst fem år.

– Men etter at Tom Roger bad for meg, så har jeg lagt vekke høreapparatene, sier hun. – Nå hører jeg mye bedre.

Gunhild forteller at hun for en tid tilbake leste om noen som hadde hatt dårlig hørsel, men som var blitt helbredet. Da stakk jeg pekefingrene i ørene og bad om helbredelse, og jeg tror det ble starten på en helbredelsesprosess, sier hun. – Da Tom Roger bad, ble jeg mye bedre med det samme. Det er godt å slippe høreapparatene. Jeg jobber på kontor og bruker øreklokker når jeg snakker i telefon. Da blir lyden veldig høy når man har høreapparat inni, og jeg har måttet justere på dem hele tiden. Nå slipper jeg det. Jeg er veldig glad og takknemlig!

Et mirakelmøte

Storfornøyd er også Knut Waldemar på 85 år som var på møte i Sion Trondheim søndag kveld.

– Jeg var veldig svimmel og ustø, forteller han. – Men nå går jeg som en ungdom. Det skjedde noe med meg med det samme Tom Roger bad for meg. Jeg kunne parkere krykkene og gå stødig. Det var et mirakelmøte. All ære til Jesus!

Helga som var på møte i pinsemenigheten Sion Trondheim opplevde også forandringer etter forbønn. Hun hadde store problemer med vannlating, men nå er hun helt helbredet.

– Det var godt å ha møter i Trøndelag, sier Tom Roger. – Vi kommer tilbake.