Bjørn fra Eidsvoll Verk ble helbredet i den venstre skuldra da Tom Roger bad for ham. – Nå verker den ikke lengre og jeg har full bevegelighet, sier han.

– Jeg har en skulder som har krangla i mange år, forteller Bjørn. – Jeg har aldri kunnet løfte armen mer enn rett ut, i nitti grader, fordi det har gjort så vondt.

Skulderproblemene startet da Bjørn for mange år siden skulle prøve å dra løs en personbilhenger som hadde satt seg fast i snøen. Det var glatt og han sklei og falt oppå den venstre skuldra.

Bjørn var på røntgen, men der så de ingenting. Noen år seinere var han på MR, og da kunne de se at det hadde vært brudd i skuldra og at beinet hadde grodd på plass feil.

– Jeg vet ikke om det var det som var årsaken til at det gjorde vondt, sier han. – Det kan bare ha vært slitasje, men nå er i alle fall den venstre skuldra helt god og bedre enn den høyre.

Fikk bekreftet helbredelsen

Bjørn var på møter med Lennart Larsson på Stølsdokken Fjellhotell 9.-12. august i år.

– Tom Roger bad for meg på lørdagen, og da pitra det i hele armen, sier Bjørn. – Jeg ble nesten helt god da han ba. Jeg tenkte ikke noe mer over det, men da jeg var hjemme igjen på mandagen så kunne jeg ta overarmen helt inntil hodet uten å kjenne noen form for smerte. Jeg var hos fysioterapeuten like etterpå, og han kunne bekrefte at jeg var helt god.

Kommer tilbake

Bjørn kunne ha blitt operert i skuldra.

– Men det var like stor sjanse for at jeg ville bli god som at jeg ville bli verre, sier han. – Derfor takket jeg nei.

Han forteller at han har vært på Stølsdokken Fjellhotell godt og vel 20 ganger.

Jeg har vært bussjåfør i mitt yrkesaktive liv og begynte å kjøre grupper til hotellet for mange år siden, forteller 66-åringen. – For to år siden pensjonerte jeg meg, så nå er det privatbil som gjelder. Det er fint å være på møtene med Tom Roger på Stølsdokken, og jeg har allerede meldt meg på en weekend neste år.