– Etter at Tom Roger ba for meg, er jeg fri fra prestasjonspress, forteller Marie fornøyd. – Det er Jesus som har satt meg fri!

Marie fra Skiptvet forteller at hun har kjent på et prestasjonspress hele livet, helt fra hun var ei lita jente.

– Jeg har alltid hatt en opplevelse av at jeg ikke er god nok, sier hun. – Men nå har det sluppet taket.

For Maries del har det dreid seg mye om trening. Hun har hele tiden følt på at hun burde trene mer for å være i superform og for å se bra ut. Hun valgte idrettslinja på videregående og har trent mye. Man måtte jo være slank!

– Men nå opplever jeg at jeg kan slappe av og forme livet selv, sier hun. – Jeg trenger ikke bare å trene. Nå kan jeg også tegne, male og strikke med god samvittighet.

– Jeg merket det i kroppen allerede med det samme Tom Roger ba for meg. Jeg var stiv i skuldrene, men det slapp umiddelbart, både der og i kroppen for øvrig. Nå vet jeg at jeg kommer til å mestre dagen. Samtidig er jeg veldig tørst på Guds herlighet. Jeg hører mye på lovsang. Guds kjærlighet strekker til, den holder. Han kjenner meg. Det er godt å kunne hvile og kjenne at Han har full kontroll.