– Jeg kjente at det skjedde en helbredelse i den frosne høyreskuldra da Tom Roger ba, forteller Jorunn Marie fra Bryggja i Nordland.

– Før var alt vondt som jeg foretok meg, sier Jorunn Marie. – Men nå er jeg mye bedre. Jeg har ikke lengre de intense smertene. Nå kan jeg få armen helt bak på ryggen uten at det gjør vondt. Igjen kan jeg gjøre omtrent det jeg vil uten å kjenne smerter. Det er jeg veldig glad for.

Jorunn Marie og mannen Helge var på Stølsdokken Fjellhotell for første gang under omsorg- og helbredelsesdagene i mars.

– Og da jeg kom hjem gikk jeg til fastlegen min og sa at jeg var helbredet og at jeg var mye bedre, forteller hun. – Legen var positiv til det jeg fortalte og sa at han syntes det var bra. Deretter ringte jeg ortopeden og sa at jeg ikke trengte flere behandlinger.

– Jeg vil si at jeg er helbredet fra frossen skulder selv om jeg kjenner litt av og til.

– Det var et fint opphold på Stølsdokken Fjellhotell og bra forkynnelse. Jeg er veldig glad for at vi tok turen dit opp.