– Jeg er så glad for at jeg nå er frelst, sier Trond fra Drag i Tysfjord. – I tillegg er jeg helbredet fra schizofreni, kols og astma og har fått synet igjen på det høyre øyet hvor jeg var blind. Det er helt herlig!

Trond ble både frelst og helbredet under omsorg- og helbredelsesdagene på Stølsdokken Fjellhotell i mars.

– En kamerat hadde bladet Helbredet og der leste jeg at mange ble frelst og helbredet på Stølsdokken Fjellhotell, sier Trond. – Så da bestemte jeg meg for at jeg ville reise dit og bli frelst jeg også. Jeg pleier å se på Visjon Norge, og hadde tenkt å ringe inn dit for å ta imot frelse, men det ble det ikke noe av. Men nå har jeg tatt imot frelse og det var en god opplevelse. Jeg føler meg lettere på innsiden.

Fikk synet tilbake

Trond opplevde også at det skjedde store forandringer med helsa.

– Jeg ble bitt i ansiktet av en hund da jeg var fire år, forteller han. – Den beit meg under det høyre øyet. Jeg ble straks fraktet til Tromsø sykehus for operasjon, men legene klarte ikke å redde øyet mitt. Jeg mistet synet helt på dette øyet og har ikke sett med det siden. Men nå, etter at Tom Roger bad for meg, så ser jeg hundre prosent. Synet kom gradvis tilbake etter at han ba for meg. Det ble mer og mer «likar» og så ble synet helt normalt. Jeg har tre papirer fra legen og et fra optikeren som forteller hvordan det var fatt med dette øyet.

Under oppholdet på Stølsdokken Fjellhotell demonstrerte Trond for hele forsamlingen at han nå ser godt. Mens han holdt for det venstre øyet kunne han fortelle alle som var tilstede alt han så i salen. Det vakte stor begeistring.

Helbredet for kols og astma

Trond kan også fortelle at han har slitt med kols og astma de siste seks årene.

– Jeg har ikke orket å gjøre noe på grunn av kolsen, og jeg har vært ut og inn av sykehuset for å få hjelp, sier Trond. – Men etter at Tom Roger ba, er jeg blitt god. Allerede den første natta etter at jeg ble bedt for kunne jeg kutte ut surstoffet, og jeg har ikke brukt Ventoline spray siden. Jeg har røkt siden jeg var 16 år gammel, og nå er jeg 45. Da jeg var på Stølsdokken ba Tom Roger for meg om at jeg måtte bli fri fra røyken. Siden har jeg ikke røyka. Nå er jeg ikke tungpusten og jeg hoster heller ikke lengre. Det er veldig fint at Jesus gjennom bønnene til han Tom Roger har klart å få alt bort.

I mange år var Trond også plaget av schizofreni.

– Jeg hørte stemmer i hodet, men de forsvant da jeg tok imot frelse, sier han. – Jeg var også plaget av angst, men nå er jeg ikke urolig lengre. Jeg har fått et helt nytt og herlig liv!