Eldrid fra Straume ble mirakuløst helbredet og gjenopprettet under omsorg- og helbredelsesdagene på Stølsdokken Fjellhotell i mars. Her deler hun sitt vitnesbyrd.

Tom Roger tok imot oss og gav meg en lang og god klem. Jeg kjente Guds farshjertes omsorg for meg gjennom ham. Samme natt begynte Gud å jobbe med meg på dypet med indre sår som ble helbredet.

I undervisningen neste kveld satt jeg og gråt under hele talen. Jeg kom i syndenød og kjente at Gud renset meg fra synd. Jeg kjente jeg trengte å tilgi både meg selv og andre som hadde syndet mot meg. Jeg kjente det som en renselsesprosess som klargjorde meg til å ta imot mirakelet mitt.

Vi fikk personlig forbønn og jeg ba om å få mer integritet, disiplin og å få komme ut i den tjenesten jeg kjenner Gud har for meg, som ligger i mitt hjerte. Tom Roger og Solveig sto sammen med oss i forbønn om dette. Dette er noe jeg nå kjenner begynner å løsne hos meg, og at min tjeneste nå holder på å bli forløst. Jeg elsker å synge og tjene Gud med sang.

I den felles forbønnen der Tom Roger ba for meg, kjente jeg at jeg ble helbredet fysisk fra galleblæresteiner som har plaget meg. Jeg kjente det og fikk et indre bilde av en helt ren og fin galleblære uten stener. Siden dette har jeg ikke vært plaget.

Jeg fikk også et bilde av skulderen min som var helt kald og som har smertet meg i mange år. Såkalt museskulder med påfølgende hodepine. Jeg fikk et bilde om at Gud skulle ta vekk den gamle skulderen og bytte den ut med en helt ny neste gang Tom Roger ba for meg. Og det skjedde! Jeg ble veldig varm, og skulderen var som ny.

Det er imidlertid viktig, for å beholde helbredelsen, at man unngår situasjoner som gjør at skulderen skal bli dårlig igjen. Vi bor i en fallen verden og menneskekroppen trenger å vedlikeholdes for å holde seg frisk. Trening, god søvn og så videre. Dersom man ikke sørger for disse tingene vil jo den vonde skulderen komme tilbake igjen, spesielt om man fortsetter med det arbeidet som produserte en museskulder. Gud er fornuftig og helbreder ikke automatisk på områder vi kan gjøre noe med selv. For eksempel at man har vondt i magen ganske enkelt fordi man har drukket for mye kaffe. Gud vil nok helbrede og gjøre et mirakel for den personen, men det er dermed ikke så lurt å fortsette å utsette magen for alt for mye kaffe som er skadelig for magen. På samme måte med skulderen min. Holder jeg muskelen myk med øvelser, unngår mye pc bruk og så videre, så vil jeg nok få beholde helbredelsen min. Amen.

Tom Roger er en mann full av Guds kjærlighetsånd, som smitter med glede og iver. Han har en stor undervisningstjeneste og brenner for å be for syke. Han er frimodigheten selv. Gud har helbredet både mitt indre og ytre. Jeg vet at Gud elsker meg. Tom Roger har vist meg det gjennom sin kjærlighet som Gud har utøst over ham.

Jeg elsker min mor og far, men har trodd på en løgn om at de ikke elsket meg tilbake. Dette har gjort meg utrygg som menneske, og er en løgn som ble avslørt for meg da jeg holdt på å sovne og søkte Gud. Da startet min vei til å bli trygg som menneske og få en god selvfølelse.

Jeg er så glad jeg dro til Stølsdokken. Jeg var veldig skeptisk til en helbredelsespredikant, for jeg har alltid tenkt at Gud ikke kunne eller ville helbrede meg. Jeg har ikke bedt for min egen helbredelse, for jeg har ikke hatt tro for at det skulle skje noe. Men der kom Tom Roger og ga meg tro på Gud som helbrederen gjennom sin undervisning, og jeg ble mer og mer klar for et mirakel.

Gud er spennende å være med, og jeg fikk se nye sider ved Gud som jeg trodde var stengt for meg. Guds fars kjærlighet. Gud har kommet nær med sitt rike i livet mitt, og jeg blir aldri den samme igjen. For meg er det før og etter Stølsdokken. Jeg er et nytt menneske på ånd, sjel og legeme. Jeg elsker Gud høyere, fordi jeg erfarer ham mer. Og Gud bader meg i lys…