Ordet «hjertevarme» går igjen hos mange når de skal beskrive sitt opphold på Stølsdokken fjellhotell. Slik var det også under årets sommerstevne. Mange opplevde at kjærligheten og omsorgen gjorde noe godt i livet deres. Flere vitnet om helbredelse.

– Jeg opplevde ekte kjærlighet og omsorg på Stølsdokken fjellhotell, og fikk en følelse av at alle ble sett, sier Gunnvor fra Gjøvik. – Dette er mangelvare i dag. Man blir bare en del av mengden. På Stølsdokken fjellhotell ble vi alle tatt imot som en søskenflokk.

Hun var en av flere som opplevde å bli helbredet da Tom Roger ba for henne i et av møtene under sommerstevnet.

– Jeg hadde skikkelig vondt i den høyre skuldra da jeg kom til Stølsdokken fjellhotell, forteller hun. – Årsaken var en muskelknute mellom skulderbladene. Men da Tom Roger ba for meg, slapp smertene og gikk sin vei. Siden har skuldra vært god. Jeg har hatt mye problemer med den skuldra.

Gunnvor forteller også at hun har vært plaget med vondt i ryggen, men ikke konstant.

– Tom Roger ba for ryggen min og sa at han kjente noe skjedde, så da holder jeg fast på det, sier Gunnvor. – Jeg hadde ikke vondt i ryggen da han ba for meg, og jeg har ikke hatt det etterpå heller. Jeg tok imot helbredelsen i tro.

Begeistret og helbredet

Med på sommerstevnet var også tidligere pastor i menigheten Troens Fellesskap i Molde, Odd og kona Ingrid.

– De har vært pionerer for å bygge opp denne menigheten i Molde hvor sønnen nå er pastor, sa Ingar Jensen som gav dem honnør før talen torsdag kveld. – De er ordentlige trosfolk som har stått gjennom mange tøffe runder og løftet opp Jesus, la han til.

Odd hadde i lengre tid slitt med smerter i den venstre hofta.

– Men etter at Tom Roger ba for meg under sommerstevnet, opplever jeg skikkelig fremgang, sier Odd. – Og jeg tror hofta skal bli helt god. Jeg hadde også nedsatt hørsel, men nå hører jeg normalt. Kona og jeg hører på cd-ene med talene til Tom Roger som vi kjøpte, og har stor nytte og glede av det. Vi er veldig glade for at vi tok turen til Stølsdokken fjellhotell. Både Ingrid og jeg er veldig begeistret.

Det sterkeste jeg har vært med på!

Margot fra Haugesund ble helbredet for matallergi da hun var på sommerstevnet.

– Jeg har nok hatt matallergi i 40 år, sier hun. – Det er særlig melk og melkeprodukter jeg har reagert på. Men etter at Tom Roger ba for meg under sommerstevnet, så kunne jeg spise akkurat hva jeg ville.

Margot var også veldig plaget med angst, og som en følge av dette hadde hun hjerteflimmer.

– Jeg har ikke hatt hjerteflimmer de to ukene som er gått siden sommerstevnet, forteller hun. – Og jeg står fast på Guds Ord om helbredelse. Men jeg opplever at det er litt tøft. Jeg kjøpte kassettene med undervisningen til Tom Roger og de hører jeg på hver morgen, og da opplever jeg at tankene og angsten kommer på avstand.

– Oppholdet på Stølsdokken fjellhotell er det sterkeste jeg har vært med på. Jeg skal dit opp igjen.

Helt frisk

Begeistret er også Jorunn fra Sletta i Radøy kommune i Nordhordland etter å ha vært med på sommerstevnet. Hun hadde slitt med smerter i føttene helt siden 2000.

– Men etter at Tom Roger ba for meg, er smertene borte, forteller hun. – Jeg har hatt et yrke hvor jeg har gått mye hele tiden. Jeg tror det var årsaken til at jeg fikk vondt. Men nå er jeg helt god, sier hun storfornøyd.

Også Signe Irene fra Bergen forteller at hun er helt frisk etter oppholdet på Stølsdokken fjellhotell.

– Jeg har vært plaget med ekstrem utmattelse etter borrelia-smitte, forteller hun. – Flere har bedt for meg og jeg er gradvis blitt bedre. Men etter at Tom Roger ba for meg under sommerstevnet, vil jeg si at jeg er helt frisk. De siste symptomene på utmattelse forsvant etter forbønn på Stølsdokken fjellhotell.

Dager fulle av Herrens herlighet

– Årets sommerkonferanse var enda sterkere enn i fjor, sier Tom Roger. – Flere ble berørt på alle hold, og det var så godt som fullt i alle møtene. På det meste var det 90 i ett møte. Flere ble frelst og helbredet, og det var en sterk og god forkynnelse. Alle forkynnerne har sagt at det var lett og godt å preke her, og de ser frem til neste års sommerkonferanse.

– Jeg må si det var herlige og vidunderlige møter under sommerkonferansen, og takksigelsene har vært mange i etterkant. Jeg begynner å forstå at dette er et sted hvor Herrens herlighet har sitt feste. Det griper meg å se mennesker bli satt fri. Ei dame fortalte nettopp at hun hadde lagt i hotellsenga og ristet av Guds kraft, og hun opplevde at smertene i kroppen hennes forsvant. En mann, som tilfeldigvis var innom, fortalte at han ble helbredet da han gikk over dørstokken. En godt voksen dame, som også liksom tilfeldig kom innom hotellet nylig, tok imot Jesus som sin frelser. Det skjer mye herlig her oppe hele tiden!