– Ryggen er hundre prosent god etter at Tom Roger ba for meg, forteller Torild fra Porsgrunn. Hun var en av flere som opplevde å bli herlig helbredet da Tom Roger og Solveig besøkte Betel Heistad helgen 29. april til 1. mai.

– Jeg har slitt med vond rygg i mye mer enn 10 år, forteller Torild. – Og de siste fem årene har det vært ekstra ille. Jeg tok for hardt i da jeg skulle hjelpe datteren min med å flytte noen møbler. Etter det har jeg ikke kunnet bøye meg fremover. Flere ganger har smertene vært så ille at det har vært som om noen har stukket kniver inn i ryggen på meg. Jeg har virkelig slitt mye med den ryggen.

For mer enn 10 år siden fikk Torild konstatert at det ikke var væske i putene som ligger mellom ryggvirvlene. Senere fikk hun vite at det var slitasje i ryggen.

– Men akkurat hva som forårsaket de voldsomme smertene vet jeg ikke, sier hun.

Det hun imidlertid vet med sikkerhet er at hun nå er hundre prosent helbredet.

– Jeg kjente det med det samme Tom Roger ba for meg, sier hun. – «Nå skjedde det noe,» sa Tom Roger da han ba. Selv sa jeg «i Jesu navn» og bøyde meg fremover. Det gikk uten problemer. Dagen etterpå våknet jeg med ryggsmerter. Da proklamerte jeg straks at jeg var helbredet og smertene slapp taket. Siden har jeg vært helt god. Gud har virkelig gjort store ting med meg. Jeg har fått et helt nytt liv og er veldig takknemlig.

Helt god i hoftene

En annen som ble helbredet i møtene på Heistad var Ole Ljungberg fra Porsgrunn. Han var født med en hoftefeil som forårsaket mye smerter, særlig i voksen alder.

– Jeg har brukt en god del smertestillende, som paracet, forteller han. – Men nå er jeg god. Da Tom Roger ba for meg i møtet på Heistad, vokste første det ene beinet ut slik at begge bena ble like lange. Jeg hadde noen flotte hopp like etterpå som jeg tror mange vil huske. Det skjedde nemlig noe der og da. Jeg ble ikke hundre prosent kvitt smertene med det samme, men jeg fikk en ny forståelse av hvordan jeg skal takle smerter. Tom Roger lærte meg nemlig et knep, og det er at jeg må proklamere. Så nå sier jeg til smertene: «Forsvinn i Jesu navn, for jeg er helbredet.» …og det virker. Nå er jeg smertefri, og hvis smertene prøver seg så befaler jeg dem å forsvinne.

Mange vitnet om helbredelse

– Det var fint å besøke Betel Heistad, sier Tom Roger. – Vi kom til et sted hvor vi har vært før, for vi var der da Rakel var tre år gammel. Det var stor åpenhet og vi traff igjen mennesker som var der for 30 år siden, pluss mange nye. Møtene var godt besøkt. Det økte på med mennesker i hvert møte vi var der, og det var mange fine vitnesbyrd om helbredelse.