I alt 22 kom den siste kvelden under omsorg- og helbredelsesdagene på Stølsdokken fjellhotell i februar frem og vitnet om fullstendig helbredelse eller at en helbredelse var på gang. Begeistringen var stor og Jesus fikk æren.

– Nå vil vi høre hva Jesus har gjort, sa Tom Roger da nesten halve forsamlingen kom frem for å fortelle hva de hadde opplevd i løpet av dagene på fjellet.

En dame vitnet om at armen var blitt god etter at en sene hadde gått i stykker. «Armen er nå blitt bedre og er i god bevegelse», fortalte damen. «Du ba for øynene mine. Jeg har Sjøgrens syndrom og føler at det er blitt bedre», fortalte en annen dame. «Hele foten vokste ut. Jeg har gått med innleggssåler, så jeg var jo klar over at det var en forskjell, og du sa det var omkring en og en halv centimeter», fortalte ei dame henvendt til Tom Roger.

– Det er jo ikke alltid man sier at jeg har vondt i et bein, for man har ikke vondt i beinet. Men så kan Herren ta det frem, for jeg kan se noen ting, og da kommer man en sykdom i forkjøpet, forklarte Tom Roger. – For er det ene beinet kortere enn det andre, så er det slitasje et eller annet sted og så får man feilbelastning og da vil det til sist bli galt.

En mann fortalte at han hadde hatt store søvnproblemer og ikke sovet godt på veldig mange netter.

«Men natt til i dag sov jeg stort sett hele natten, så i kveld har jeg drukket kaffe. Det var en av tingene jeg ikke kunne gjøre. Senest klokken 12.00 på dagen kunne jeg drikke kaffe», fortalte mannen. «Jeg har hatt bihulebetennelse og det rant fra øynene, men nå kjenner jeg meg mye bedre. Og da jeg sto i bønnekøen oppdaget jeg at hånda mi var blitt helt fin, for jeg strikker mye», sa en dame.

En eldre dame vitnet om at hun hadde fått orden på beina, og at hun hadde tatt et nytt standpunkt for Jesus.

Brokket ble borte

Gunn Marit fra Feset i Bamble kommune fortalte følgende til forsamlingen: «Jeg har satt her kveld etter kveld og tatt imot, og så sier Herren til meg at: «I kveld skal du gå frem. Du har et brokk du har slitt med i mange år.» De siste 14 dagene har jeg hatt veldig brenning i magen og har ikke fått sove. Jeg har ligget tvikroka. Men i natt har jeg sovet som en stein. Og det første jeg kjente etter på morgenen var: «Er brokket der?» Nei! Det er vekk!

– Jeg har hatt brokk i magen i 19 år, forteller Gunn Marit. – Det var et operasjonsbrokk, og det stod ut som en tut. Nå finner jeg ikke brokket. Gud er god. Det var helt suverent å være på Stølsdokken fjellhotell.

Smertene i hendene forsvant

Bjørg fra Knarvik i Lindås kommune vitnet om at hun var blitt helbredet i hendene.

– Smertene jeg hadde i begge hendene forsvant da Tom Roger ba for meg, forteller hun.

Det var i oktober i fjor jeg begynte å få så vondt i fingrene. Det ble verre og verre og så ble det sånn at jeg måtte opp om nettene, fordi det ble bedre når jeg var oppe. Så jeg har vært veldig mye oppe om nettene. En stund etter at jeg meldte meg på her, så skadet jeg meg. Det var ribbena, håndleddet og kneet. Jeg ringte for å avbestille, men Tom Roger mente jeg skulle la bestillingen stå. Da hadde jeg hatt noen vonde netter. Natta før jeg snakket med Tom Roger så hadde jeg så vondt i fingrene og hendene, så jeg sa til Gud at hvis jeg skal reise så må du gi meg en god natt. Jeg hadde satt i godstolen og sovet natt etter natt. Og så tenkte jeg: «Klarer jeg å ligge i en seng?» Og så spurte jeg Tom Roger om han hadde en høyrygga stol. Jeg fikk en god natt og bestemte meg for å reise og det gikk greit, og når jeg kom opp her så gikk det greit å komme i senga også. Og så ble jeg helbredet. Jeg er så takknemlig og glad!

– Når det gjelder sånne konferanser som dette så er det åndelig kamp, understreker Tom Roger. – Det er en som vil sette bremser for det.