– Jeg ble god i det høyre kneet og foten under omsorgshelgen på Stølsdokken fjellhotell 8.-12. februar, forteller Sonja fra Stavern.

– Jeg hadde hatt vondt i det høyre kneet i mange år på grunn av en meniskskade i kneleddet, forteller Sonja. – Og for fire-fem år siden ble jeg operert på sykehuset i Larvik. Men operasjonen var mislykket. Jeg falt også i hagen etter den første operasjonen og måtte inn og opereres på nytt, men kneet ble ikke noe bedre etter operasjonen. Skulle jeg gå de 200 meterne til bussen så måtte jeg stoppe to ganger på veien, fordi det gjorde vondt. Det begynte å klikke i kneet.

I februar var Sonja på Stølsdokken fjellhotell for første gang.

– Og da gikk jeg frem til forbønn, forteller hun. – Tom Roger sa jeg måtte sette meg i stolen, så tok han tak i begge føttene mine og ba. Plutselig sier han at: «Nå er de like lange.» Etter det opplevde jeg at foten og kneet var godt. Men da jeg kom hjem etter oppholdet på fjellet, kom smertene og plagene tilbake. Da var jeg glad for at jeg hadde kjøpt cd-ene med den gode undervisningen til Tom Roger. Jeg har hørt mye på dem og gradvis er jeg blitt god igjen. Nå er kneet nesten helt godt. Jeg var klar over at den vonde ville prøve seg.

– Det var veldig fint å være på Stølsdokken fjellhotell, sier Sonja. – Jeg er veldig glad for at jeg tok turen.