– Jeg fikk nytt kne under oppholdet på Stølsdokken fjellhotell, forteller Ole Gunnar fra Frekhaug nord for Bergen. – Det er rett og slett utrolig!

Ole Gunnar hadde slitt med det vonde venstrekneet i en 10 års tid da han kom til omsorg- og helbredelseskonferansen på Stølsdokken fjellhotell i november.

– Røntgenbildene viser betydelig slitasje, forteller han. – Jeg har spilt mye fotball innendørs og gått mye i fjellet. Begge deler har nok ført til store belastninger og slitasje.

Men under oppholdet på fjellet ble han helt god.

– Da Tom Roger ba for meg, fikk jeg et nytt kne, forteller han. – Jeg er overrasket over hvordan det ordnet seg. Tom Roger ba for meg, og da skjedde det. Alle ære til Jesus! Nå kan jeg gå i fjellet igjen, og i det hele tatt gjøre alt det jeg pleide å ta som en selvfølge før.

I sommer ble Ole Gunnar helbredet i ryggen.

– Evangelist Svein Nordvik ba for meg i et møte han hadde på Nordhordland Folkehøgskule på Frekhaug. Jeg hadde slitt med masse prolapser som en følge av skeivslitte virvler nederst i ryggen. Men da han ba, vokste benet ut slik at begge bena ble like lange. Da forsvant ryggproblemene helt og jeg har vært god i ryggen siden. Når jeg nå i tillegg har fått et nytt kne så er alt i orden. Jeg har fått en himmelsk service på kroppen og kjenner meg helt ny.

– Det er utrolig og helt fantastisk å være på Stølsdokken fjellhotell, sier Ole Gunnar. – Kona og jeg var der en helg for ikke så lenge siden og hørte på Oddvard Tegnander, og det var veldig bra. Nå hadde vi et ønske om å være med på en omsorg- og helbredelseshelg, og det angrer vi slett ikke på. Tom Roger og Solveig har en helt spesiell tjeneste og vi ber om at de må bli skikkelig velsignet og at mange må bli kjent med hva de har å tilby. Nå lytter vi til cd-ene med Tom Rogers undervisning og det er veldig bra. Vi reiser helt sikkert opp igjen.