– Jeg ble helbredet for borreliose etter at Tom Roger ba for meg, forteller Signe Irene fra Bergen lettet og glad. – Alle symptomer på sykdommen er borte.

Borreliose er en sykdom som skyldes infeksjon med bakterien Borrelia burgdorferi, som overføres til mennesker ved flåttbitt. Signe Irene sier det er vanskelig å vite når hun fikk bakterien i kroppen, men hun tror det kan være tre år siden.

– Jeg ble skikkelig dårlig, forteller hun. – Det verket i kroppen konstant og jeg ble helt utmattet.

Ut i fra symptomene forstod hun at det måtte være borreliose, men det var vanskelig å få det påvist.

– Det er ikke mulig å få tatt de rette prøvene i Norge, så disse måtte sendes til Tyskland, forteller hun. – Der viste prøvene at jeg hadde borreliasmitte.

Bedre – så verre – nå helt bra

I sommer var Signe Irene og sønnen Lars Christian (10) på sommerstevnet på Stølsdokken fjellhotell.

– Jeg ble bedre etter at Tom Roger ba for meg under sommerstevnet, forteller hun. – Men en måneds tid etter jeg kom hjem igjen ble jeg verre og hadde vondt i tre-fire måneder inntil det plutselig slapp taket. Jeg våknet rett og slett en morgen og opplevde at det var borte, og siden har jeg vært helt god. Nå takker jeg for helbredelsen hver dag.

– Jeg så på DVD-ene med Tom Rogers undervisning i den perioden jeg var dårlig, og i ettertid innser jeg at jeg burde ha bedt sykdommen gå i Jesu navn.

Har fått et nytt liv

Under sommerstevnet opplevde også sønnen Lars Christian å bli helbredet.

– Han er født med hypermobile ledd og er i tillegg plattfot, forteller Signe Irene. – Men etter at Tom Roger ba for ham under sommerstevnet, er mye forandret. Tidligere verket han mye i beina. Det gjør han ikke lengre nå, og han kan løpe og være fysisk aktiv som alle andre funksjonsfriske. Han har fått et helt nytt liv!