– Det var veldig godt å være på omsorg- og helbredelseskonferansen på Stølsdokken fjellhotell, sier Mina og foreldrene Tove og Arne som alle opplevde å bli helbredet.

«Hører du meg nå?» Tom Roger vandrer nedover i stua på Stølsdokken fjellhotell mens Arne står med ryggen til. «Jesus» sier Tom Roger og Arne gjentar. «Takk og lov» fortsetter han og Arne gjentar. «Dette er mye mer enn to meter», sier Tom Roger og ber Arne snu seg å se.

– I 10-12 år har jeg hørt dårlig, forteller Arne. – Har noen stått to meter fra meg så har jeg hatt store problemer med å høre hva som blir sagt. Men nå, etter at Tom Roger ba for meg, hører jeg normalt.

– Jeg har også hatt kalde bein i over 50 år, forteller han.

– Iskalde og klamme, tilføyer kona.

– Men nå er de blitt varme, forteller han begeistret.

Vi har frydet oss!

Han er på Stølsdokken sammen med kona Tove for første gang.

– Også jeg er helbredet, forteller hun. – Jeg er blitt mye bedre i føttene. I mange år har jeg hatt murring og prikking og veldig vondt i bena. Men etter at Tom Roger ba for meg, er de blitt så mye bedre. Depresjonen har også sluppet taket. Jeg har vært deprimert i mange år. Men det siste halvåret har jeg vært på bedringens vei, og nå holder jeg i Jesu Kristi navn fast på at jeg er helbredet. Jeg har heller ikke ledd så mye på mange, mange år som under oppholdet på Stølsdokken. Takk skal du ha Tom Roger!

De to forteller at det var datteren Mina som tipset dem om stedet.

– Datteren vår anbefalte oss å reise hit, forteller Tove. Hun sa: «Mamma du må bli med.» Og vi er veldig glade for at vi tok turen. Vi har frydet oss. Det var en fred og ro på Stølsdokken som jeg ikke har kjent andre steder. Det var veldig hyggelig og godt.

Fullstendig helbredet og fri

Mina var på Stølsdokken fjellhotell for første gang under omsorg- og helbredelsesdagene i september 2014.

– Jeg hadde fibromyalgi og hadde brukt smertestillende hver dag i to år, forteller hun. – Det verket i muskler og ledd, en smerte som flyttet seg rundt i kroppen. Men med det samme Tom Roger bad for meg, slapp smerten og jeg har vært god siden. Jeg hadde også hatt laktoseintoleranse i flere år, men ble fullstendig helbredet da jeg var her i 2014. Kolesterolet kom også ned og ble normalt. Jeg hadde dessuten en syste på livmoren som var fem centimeter i diameter. Ikke så lenge etter at jeg hadde vært her var jeg inne til sjekk og da var den borte. Under oppholdet nå har jeg blitt helbredet for psoriasis som jeg har hatt fra jeg var liten. Jeg har også fått indre helbredelse fra hendelser i barndommen. Nå er jeg helt fri og frisk. Det er helt fantastisk! Jesus er bare god.

Tove bor på Sylte i Vanylven kommune i Møre og Romsdal og foreldrene på Hærland i Eidsberg kommune i Østfold. De kunne knapt ha funnet et bedre sted å treffes.

– Det var flott å være her sammen, sier de alle tre. – Vi er veldig takknemlige!

– Og jeg er veldig glad for at jeg kjøpte med meg CD-ene med Tom Rogers undervisning, sier Tove. – Det er veldig styrkende å lytte til forkynnelsen.