I september i fjor ble Anne-Marie helbredet etter å ha vært sykemeldt et helt år som en følge av betent akillessenefeste på høyre hæl. – Jeg gikk tilbake til full jobb ganske umiddelbart etter at jeg ble helbredet, forteller sykepleieren fra Nordfjordeid.

Hun ble operert i mars 2015, men ble ikke bra og gikk i halv jobb fra juli samme år.

– Jeg hadde vært på møte med Tom Roger Edvardsen og kona Solveig i Volda og Stryn og kjente til at de drev Stølsdokken fjellhotell, forteller hun. – Og siden jeg hadde problemer med akillessenefestet meldte jeg med på omsorg- og helbredelsesdagene i september. Her ba Tom Roger for meg, og etter dette ble jeg gradvis bedre.

– Etter oppholdet på Stølsdokken skulle jeg ha gått over på arbeidsavklaringspenger. Men både legen, fysioterapeuten, NAV og arbeidsgiveren vurderte det dit hen at jeg kunne gå tilbake i full jobb. Jeg gikk først på jobb for å prøve om det fungerte, og det gjorde det. Betennelsen var og er borte og det samme er smertene. Når man jobber som sykepleier blir det veldig mye gåing, så jeg er helt avhengig av å ha gode bein.

Under omsorg- og helbredelsesdagene på Stølsdokken i november var Anne-Marie igjen tilbake.

– Jeg har vært sykemeldt siden oktober, fordi jeg har problemer med armen, forteller hun. – Jeg har carpal tunnel syndrom som betyr at en nerve er i klem i håndleddet. Da Tom Roger ba for meg, ble jeg bedre, og jeg tror jeg blir helt bra. Jeg er i alle fall tilbake i full jobb, og det er jeg glad for.

– Det var flott å være tilbake på Stølsdokken fjellhotell. Det er som himmel på jord. Det er godt å sitte under forkynnelsen dag etter dag. Det er noe annet enn bare å være på ett møte. Jeg anbefaler Stølsdokken fjellhotell på det varmeste.