– Jeg ble helbredet for nyrestein da Tom Roger ba for meg på telefonen, forteller Knut fra Harestua på Hadeland.

– Jeg har i flere år stridd med nyrestein, forteller Knut. – Et år måtte jeg operere ut en også. I 2011 fikk jeg påvist at jeg hadde to nyrestein, en på 13 mm og en på fire mm. Jeg fant nylig brevet der det står.

Knut har gjennom flere år besøkt Stølsdokken fjellhotell med grupper fra menigheten, så også i fjor.

– Jeg ringte opp to uker før påske i fjor angående et opphold vi skulle ha uka etter påske, forteller han. – Jeg ringte for å fortelle hvor mange vi ville bli. Samtidig spurte jeg om Tom Roger kunne be for plagene med nyrestein.

«Ja, du kan skjønne det,» sa Tom Roger, og ba meg legge hånda på nyra så skulle han be. Jeg gjorde som han sa og han ba en kort bønn. Og så la jeg på, og fikk straks kjempesmerter nedover på den ene siden. En som stod og så på tenke: «Er det sånn å bli bedt for!» Smertene varte omkring et minutt. Etter dette har jeg ikke kjent noe til nyrestein.

– I september/oktober i fjor var jeg hos legen, og da spurte jeg om han kunne undersøke om jeg fortsatt hadde nyrestein. Det gjorde han og fant ut at nyresteinene var borte. Jeg ble rett og slett helbredet da Tom Roger ba for meg på telefonen. Det er bare herlig!