I nesten 10 år gikk Liv Janne fra Førde med innleggssåler i begge skoene. Etter at Tom Roger ba for henne, har hun gått uten…og det går helt fint!

– Jeg har brukt innleggssåler i begge skoene i omkring 10 år og hatt veldig mye plager, blant annet smerter under kneet og opp på leggen og mye plager i den høyre siden, forteller Liv Janne. – Det begynte da jeg jobbet som hjelpepleier. Jeg fikk store problemer med føttene mine og fikk det rådet at jeg måtte begynne med innleggssåler.

Liv Janne måtte kjøpe sko på ortopedi for å få plass til innleggssålene og måtte kjøpe nye såler hvert år.

– Jeg sa til Jesus at jeg var så lei av å gå med innleggssåler.

Under omsorg- og helbredelsesdagene på Stølsdokken fjellhotell i februar gikk hun frem til forbønn.

– Tom Roger ba for meg og så at den høyre foten vokste ut, forteller hun. – Og det jeg merket etter at han ba for meg var at jeg fikk ro og fred i føttene. Jeg kjente at her er det noe som skjer. Og så ba han for meg igjen en annen kveld, om at smerten under høyre kne og bak på leggen skulle bli borte, og da ble jeg helt god.

– Jeg gjorde en avtale med Jesus og Tom Roger da jeg ble bedt for, om at jeg ikke lengre skulle bruke innleggssålene. Og jeg har ikke brukt dem etter at jeg ble bedt for. De er parkert og ligger i en pose inne i et skap.

Liv Janne takker Gud for at hun er blitt god.

– Tom Roger så at foten vokste ut, sier hun. – Jeg spurte ham lørdag kveld om han kunne sjekke føttene, om de fortsatt var like lange, og det sa han at de var.

Liv Janne er glad for at hun tok turen til Stølsdokken fjellhotell.

– Jeg har lenge hatt lyst til å reise og er glad for at jeg nå endelig fikk det til, sier hun. – Det var spesielt og fantastisk å være der fra jeg kom inn døra til jeg gikk. Det var balsam for hele mennesket. Jeg nøt hvert minutt. Jeg anbefaler alle å ta et opphold på Stølsdokken fjellhotell. Jeg føler at det er en oase. Jeg har bare godt å si om familien Edvardsen.