Kitty opplevde et synlig mirakel i forbindelse med oppholdet på Stølsdokken fjellhotell i november. – Jeg opplevde at det skjedde et mirakel med tennene mine, forteller hun overveldet over Guds godhet og kraft.

Problemene med tennene begynte etter at hun var igjennom en kjeveoperasjon som 20-åring.

– Da kjeven vokste ble jeg veldig underbitt, forteller hun. – For at bittet skulle bli normalt måtte jeg operere.

Det skulle ha vært en grei operasjon, men noe gikk galt. Hun mistet følelsen i underkjeven og tannkjøttet på de fire tennene foran trakk seg ned slik at tannhalsene ble åpne.

– Men det mest dramatiske var at de fire tennene løsnet og forble helt løse, forteller hun.

Ingen bedring

Legen som hadde operert mente problemet var forbigående, og at tennene ville feste seg etter hvert. Tannlegen festet en streng bak tennene for å hindre at de falt ut. Denne strengen skulle Kitty bli gående med de neste 15 årene.

– Det skjedde ikke noen som helst forbedring, forteller hun. – Etter 15 år fikk jeg en ny tannlege da den jeg hadde gått til ble pensjonist. Den nye tannlegen tok bort strengen og mente tennene ville støtte seg på hverandre og at det ville gå bra. Men tennene var fortsatt like løse. Jeg ville imidlertid ikke bekymre meg og la det hos Herren.

Fikk tro på helbredelse

I høst fikk Kitty igjen en ny tannlege. Denne tannlegen var bekymret for at tenne kunne komme til å falle ut, og de to snakket om hvordan hun eventuelt kunne søke om erstatning for å få dekt deler av kostnaden om så skulle skje.

– Det er jo helt klart at det ville bli veldig kostbart, sier hun.

Men Kitty har stor tro på helbredelse og at bønnens kraft skal lege den som har plager og sykdommer.

– Jeg fikk en tro på at jeg ville bli helbredet hvis Tom Roger ba for meg, sier Kitty som gikk frem til forbønn den siste kvelden under omsorg- og helbredelseskonferansen i november. – Han ba om at tennene skulle feste seg, og jeg hadde veldig stor tro på at noe skulle skje.

Hun så seg i speilet umiddelbart etter forbønnen, men kunne ikke se noen forandring.

– Men jeg kjente at tennene kanskje var litt fastere, sier hun.

Kitty opplevde at hun skulle vente til morgenen etter, og det første hun gjorde da hun stod opp var å se seg i speilet.

– Da hadde tre av tennene festet seg og jeg fortalte det til mannen min, sier hun.

– Da vi samme dag var på vei hjemover til Fevik i Grimstad kommune hvor vi bor, så jeg meg i speilet på nytt og da hadde det kommet tannkjøtt på tannhalsene som dekket de helt. Det var veldig spesielt! Dagen etter skjedde det samme med den site av de fire tennene, så nå har alle de fire tennene festet seg og blitt dekt med tannkjøtt slik de normalt skal. Det er et mirakel!

– Og nå har jeg vitnet og fortalt om dette til mange, sier hun. – Det er stort! Jeg takker Jesus og ber om at dette med helbredelse må bli forkynt om i menighetene. Troen kommer av forkynnelsen og forkynnelsen av Guds ord, og der står det mye om helbredelser. Det skulle være normalt i menighetene. Jeg takker Jesus for helbredelsen og Tom Roger for at han frimodig forkynner at Jesus døde for alle våre sykdommer og plager.