– Jeg ble både satt fri fra ting i fortiden og helt løst fra røyken, under oppholdet på Stølsdokken fjellhotell, forteller Ruth (64) fra Bjelland i Vest-Agder.

Ruth var en av dem som med stor begeistring vitnet om Herrens godhet da Tom Roger og Solveig med familie gjestet Byremo Bedehus med en møteserie den siste helgen i januar.

– Jeg fikk også oppleve noe spesielt, noe jeg aldri har opplevd før, under oppholdet på Stølsdokken fjellhotell, sier Ruth. –  Jeg ble satt fri! Det var helt fantastisk!

Hun forteller at hun var litt spent da hun reiste opp for å være med på omsorg- og helbredelsesdager på Stølsdokken fjellhotell i fjor høst.

– Jeg var på møtene som Tom Roger hadde på Byremo og Evje i mai i fjor, og der ble det reklamert mye for Stølsdokken fjellhotell, forteller hun. – Jeg fikk også høre mye positivt fra noen som hadde vært der opp. Det var årsaken til at jeg bestemte meg for å ta turen. – Men da jeg kom opp, følte jeg at alt var låst, og jeg ville bare reise hjem igjen. Men så ba Tom Roger for meg, og noe skjedde. Det var en frigjørelse. Noe slapp helt taket.

Momentant løst fra røyken

– Og så var det og en annen ting, fortsetter hun. –  Jeg har lidd en last. Jeg har røyka i over 45 år, og jeg hadde ingen tanker om å slutte. Men da Tom Roger ba for meg, så spurte han: «Vil du slutte med røyken?» «Ja!» Det var svaret mitt, og pang der var hele trangen borte.

– Og en ting til, fortsetter hun. – Det gikk ikke opp for meg ordentlig mens jeg var der oppe, men når jeg kom hjem så ble jeg klar over at det var slutt på hosten som jeg hadde hatt hver bidige natt. Det var helt slutt! Jeg har prøvd å slutte å røyke før, men nikotintrangen har vært for sterk. Nå synes jeg det lukter vondt når andre røyker.

– Men frigjørelsen som jeg fikk opplev der oppe, var viktigere for meg enn å bli løst fra røyken. Det har virkelig forandret livet mitt.

Anbefaler Stølsdokken

Etter oppholdet på Stølsdokken fjellhotell har Ruth byttet menighet og døpt seg.

– Jeg har fått en ny begynnelse, sier hun. – Jeg fikk oppleve både frigjørelse og helbredelse der oppe, så jeg anbefaler Stølsdokken på det sterkeste. I tillegg var det kjempegod mat, og for meg som liker naturen, så det var et herlig område.