Flere år på rad har Tom Roger undervist menighetsledere fra mange afrikanske land, om helbredelse, på World impact bible institute, bibelskolen til verdensevangelist Peter Youngren i Nairobi i Kenya. – På den måten når vi vidt og bredt ut med Herrens grensesprengende budskap, sier Tom Roger.

De var i Nairobi en hel uke, Tom Roger, Solveig, sønnen Ruben og hans forlovede Yodit.

– Det var en fantastisk uke, forteller Tom Roger. – Elevene tok imot Guds Ord og fem stykker vitnet spontant om at de ble helbredet midt i timen under undervisningen. En opplevde å bli momentant helbredet fra malariafeber. Shadrac, mannen til bibelskolerektoren Grace, ble helbredet i ryggen. Han kom ikke selv frem til forbønn med ryggproblemene sine. Jeg kjente at han hadde et problem der, forteller Tom Roger. Det var også mange andre som ble helbredet. Det store spørsmålet er, hvem ble ikke helbredet?

Tom Roger og Solveig gir heder til bibelskolerektoren Grace og mannen hennes, Shadrac.

– Grace er ei fantastisk dame som tok seg godt av oss sammen med Shadrac, sier Tom Roger. – Vi underviste en hel uke i Nairobi slik vi har gjort tidligere, men de siste gangene vi har vært der har de holdt til i nye og bedre lokaler.

– Denne gangen var det enda flere elever enn det har pleid å være, og det var som alltid elever fra flere afrikanske land. Det var en som inviterte oss til å komme til Uganda, og en annen ville ha oss til Kongo.

– Tom Roger talte også på søndagsmøtet i menigheten til Shadrac.

– Det var veldig herlig, åpent og fint, sier Tom Roger. – Der gav Gud meg en profeti over menigheten, at det blir utvidelse av lokalitetene. De må kjøpe mer land så de får parkeringsplass for esler, hester og biler. Etter vi kom hjem sendte han meg en tekstmelding om at de nå holder på å utvide med å kjøpe mere land. Det var veldig sterkt, et veldig åpent møte. Det var herlig å være med på lovsangen der, og det var åpent å forkynne Guds Ord.

Teamet fra Norge var også hjemme hos biskop Jefferson som har 130 menigheter med omkring 50.000 medlemmer, og stor innflytelse.

– Han ville også ha en stor kampanje der nede, et korstog, forteller Tom Roger. – Så han ba oss si ifra i god tid før vi kommer neste gang, for da hadde han lyst til å planlegge.