MOMENTANT HELBREDET: – Da Tom Roger ba for meg i 2002, ble jeg momentant helbredet for problemene jeg hadde hatt med bukspyttkjertelen, forteller Arja som bor i Verdal

– Jeg hadde hatt problemer med bukspyttkjertelen i noen år, noe som forårsaket smerter og ubehag i magen og problemer når jeg skulle spise, forteller Arja.

– Men da Tom Roger ba for meg, ble jeg momentant helbredet.

Det var i 2002 Arja opplevde dette mirakelet da Tom Roger hadde møter i Misjonskirken i Levanger.

– Det var så mye folk på disse møtene, så jeg tenkte at nei huff jeg orker ikke å stå her i bønnekø, forteller Arja.

– Men så var det den siste dagen, da kjente jeg at jeg bare måtte på møte. Det var ganske få den siste kvelden også, og det gjorde meg glad for da visste jeg at det ikke ble sånn kø for å få forbønn.

– Så gikk jeg frem og Tom Roger begynte å be for meg, forteller Arja. – Så sa han at: «Det er noe i magen din.» Og plutselig så kjente jeg en sånn kraft som gikk rundt i magen min, og så ble jeg varm og fikk brekninger.

Da sa Tom Roger at hvis jeg måtte kaste opp så måtte jeg gå på toalettet i gangen der. Jeg hadde sånne brekningen og følte at jeg måtte kaste opp, men det kom ikke noe. Og så etter en stund ble det stille, og så gikk det over og jeg var helt frisk, og siden har jeg vært helt frisk.

Arja jobbet på evangeliesenteret i Verdal på den tiden og hadde fått noe forbønn.

– Men det jeg opplevde da Tom Roger ba for meg, har jeg aldri opplevd før, en sånn konkret helbredelse, sier Arja.

– Det var helt fantastisk. Jesus er bare god