God i ryggen

– Det venstre benet mitt vokste ut to cm da Tom Roger ba for meg, forteller Thorbjørg fra Fredrikstad.

– Jeg visste ikke at det ene benet var kortere! Jeg har hatt litt plager i ryggen, men trodde det kom fra nyrene. Etter at Tom Roger ba for meg, har jeg ikke hatt vondt. Bedre er det også i bena hvor jeg har hatt mye prikking.

Thorbjørg har også tidligere opplevd å bli helbredet i ryggen.
Som blomsterdekoratør og selvstendig næringsdrivende har jeg fått ryggproblemer på grunn av stor arbeidsbelastning, forteller hun. – Tom Roger ba for ryggen min en gang for mange år siden da han hadde møter i Fredrikstad. Tre dager etterpå var jeg helt god, og da hadde jeg vært dårlig lenge.

– Jeg kom til Stølsdokken i mai for å slappe av og være i den gode atmosfæren, forteller Torbjørg. – Det er noe jeg har ønsket lenge. Jeg hadde ikke tenkt å være med på alle møtene, men så ble det sånn likevel. Jeg har en sterk tro på Guds ord og vet at det skjer mye i tjenesten til Tom Roger.

Nå vil jeg gi takken tilbake til Jesus, sier Thorbjørg.