Kneet er helt godt

Han verket så ille i det høyre kneet at når han kjørte bil så måtte han stoppe hver halvtime for å gå noen runder rundt bilen før han kunne kjøre videre. Under omsorg- og helbredelseshelgen i august ble han helbredet. Smertene forsvant på et blunk! Alfred forteller om en smertefull tur fra Ålesund hvor han bor og opp til Stølsdokken fjellhotell på Golsfjellet. Syv timer er det å kjøre, men med en smertefull kneskade ville det ta mye lengre tid.

– Turen til fjells gikk med smertemedisin, forteller han. – Det var en tøff tur.

Kneskaden fikk han i januar i år da han sklei på holka. Hos legen fikk han betennelsesdempende og smertestillende, men det gjorde ham ikke frisk. Noe av det verste var at han nesten ikke kunne kjøre bil.

– Jeg kunne kjøre en halv time, men da måtte jeg stoppe og gå rundt bilen et par runder før jeg kunne kjøre videre, forteller han. – Da Tom Roger ba for meg første kvelden under omsorgshelgen, så kjente jeg at der forvant smerten og den skaden som eventuelt måtte være der. Det var helt fantastisk!

Dette var førsten gang Alfred og kona var på Stølsdokken fjellhotell.

– Det var kona som foreslo at vi skulle reise og jeg ga mitt samtykke, sier han. – Det var et veldig godt opphold. Forkynnelsen har gjort at jeg har fått et bedre innblikk i Guds ord. Vi fikk en åndelig fornyelse, en ny giv.