– Det venstre benet vokste ut, og skjevheten i ryggen rettet seg, forteller Line Therese begeistret. – Det gikk så fort at jeg rakk ikke å summe meg en gang!

– Jeg visste at det venstre benet var kortere enn det høyre, for det har det alltid vært, forteller hun. – Jeg fikk det konstatert for omkring 10 år siden da jeg var rundt 22 år. Mamma hadde det samme. Det gjorde at jeg var litt skeiv i ryggen. Jeg kunne se det når jeg stod foran et speil med føttene tett inntil hverandre. Men jeg hadde ikke tenkt så mye på det, og har gått med vanlige sko. Line Therese forteller at dette skjedde den siste kvelden under omsorg- og helbredelsesdagene på Stølsdokken fjellhotell i begynnelsen av oktober. – Tom Roger satte seg ned foran meg og hvilte hælene i håndflatene sine, forteller hun. «Når skjer det et mirakel», sa Tom Roger. Jeg kjente at beinet vokste ut, at det ble dratt ut, og jeg kjente at det skjedde noe i hofta. Det kjentes som elektrisk støt i venstre hofte. Jeg har hatt vondt i hoftene når jeg har gått en stund, og smerten og plagen har forplantet seg opp i ryggsøylen og skuldrene. Men nå føles det helt greit. Det er blitt stabilisert. Det er sprøtt at jeg satt og så på det selv! Kona til Tom Roger filmet det. Det var omkring 2 cm forskjell på beinlengden. Dette var første gang Line Therese, som bor i Oslo, var på Stølsdokken fjellhotell. Foreldrene var også der, og en onkel. Det var helt fantastisk å være der, sier Line Therese. – Det var en helt spesiell atmosfære. Og jeg sov som en stein. Det var en velsignet søvn. Jeg skulle ønske jeg kunne ha sovet lengre, men jeg måtte jo opp til frokost. Det var veldig god mat og nydelig natur. Men det beste var folka vi blir kjent med, Solveig og Tom Roger, Rakel, Samuel og Ruben. Jeg er veldig takknemlig for den jobben Tom Roger gjør, og dette var ikke første og siste gang jeg besøker Stølsdokken. Jeg skal snart opp igjen.