Birger
  • Legen sa jeg måtte leve med tinnitusproblemene, forteller Birger. – Det var ingen hjelp å få! Av og til var det helt forferdelig, en skrekkelig hylelyd! Men stort sett så var det når jeg snakket om det at jeg la merke til susingen.

Birger har ikke lengre problemer med tinnitus etter at Tom Roger ba for ham da han gjestet Vikna Pinsemenighet på Rørvik med møter i november i fjor. – Jeg er veldig glad for at jeg slipper å høre på susingen, sier Birger.

Det var Birger som ledet møtet den søndagen i november da han ble helbredet.

  • Tom Roger hadde en veldig underbar forkynnelse i møtene, forteller Birger. – Særlig søndag formiddag! Det var veldig rikt!

Han forteller at han bare noen få ganger har bedt om forbønn for å bli kvitt tinnitusproblemene. – Og jeg tenkte at jeg måtte benytte anledningen da Tom Roger var her, sier han. – Tom Roger ba for meg, man det skjedde ikke noe umiddelbart. Men en uke senere, så forsvant det helt og har vært borte siden, og nå er vi jo kommet til januar. Jeg hadde tinnitusproblemer i mange år, men nå er jeg helbredet og det takker jeg Jesus for. Det er veldig deilig å slippe susingen.