Vigdis

 • Grå stær, kronisk elveblest og allergi, hodepine og migrene forsvant da Tom Roger ba for meg, forteller Vigdis Lillian fra Valderøy. – Dette er Herrens velgjerninger. Det er han som har gjort meg frisk. Det er en fryd.

 • Nå leser jeg Bibelen uten briller,
  forteller Vigdis storfornøyd.

Hun kan igjen se klart etter å ha vært plaget med grå
stær på begge øynene i flere år. Problemene begynte etter at hun fikk kronisk
elveblest. Det var utslett over hele kroppen og hun hovnet opp. For å bøte på
plagene fikk hun Prednisolon. Det er ni år siden nå. Da begynte problemene med
synet og hun fikk etter hvert konstatert grå stær.

 • Legene trodde jeg fikk grå stær som en
  følge av at jeg hadde brukt Prednisolon i mange år, at det var en bivirkning,
  sier hun.

Synet ble etter hvert svært dårlig, og hun måtte
begynne å bruke veldig sterke lesebriller. Det var så tåkete syn at hun kun så
skygger. Matallergi fikk hun også, kunne ikke spise bringebær, jordbærsyltetøy
og forskjellige kaker. Til og med brød reagerte hun på. Hodepine
og migrene var hun også plaget med.

 • Jeg var veldig ømfintlig, gikk på
  antihistaminer og ble veldig trøtt, forteller hun. – Det jeg ikke visste var at
  all immundempende medisin ødelegger immunforsvaret.

Alle sykdommene forsvant

Da Tom Roger besøkte New Life i Ålesund før påske ba
hun om forbønn for grå stær på det venstre øyet. Hun hadde grå stær på det
høyre øyet også, men der hadde hun hatt operasjon, riktignok en noe mislykket
en.

 • Jeg kjente at det var noe som skjedde inni
  øyet da han ba, forteller hun. – Jeg ble varm i hodet og hele veien nedover i
  kroppen. Jeg husker Tom Roger sa at: «Der er det!» Guds kraft gikk inn i
  kroppen på meg og synet ble godt. Elveblesten og allergien forsvant også. Nå
  kan jeg spise det jeg ikke kunne spise før. Jeg tenkte: «Hva er det som skjer
  med kroppen min!» Jeg ble også kvitt hodepine og migrene og høyt blodtrykk. Det
  var litt forhøyet, men nå er det helt normalt.

Herren skal ha æren

Etter dette har også det høyre øyet blitt godt, øyet
hun fikk operert. Det skjedde mens hun så på TV Visjon Norge.

 • Jan Hanvold fikk et kunnskapsord om en person som hadde vært igjennom en mislykket operasjon. Da gikk det varme fra hodet og gjennom hele kroppen, akkurat som da Tom Roger ba for meg, forteller hun. – Herren helbredet det øye som var feiloperert.
 • Så nå leser jeg Bibelen uten briller. Hva skal jeg med briller når jeg ser godt! Når Tom Roger ber så tror jeg. Det handler om tro. I møtet på New Life ba han også for øresusen som har plaget meg i 20 år. Det har vært høye, plagsomme lyder. Etter at han ba for meg, er det helt stille. Nå vil jeg vitne om dette for å ære Gud. Han er virkelig god!