• Jeg hadde kreft flere steder i kroppen, men er nå helbredet etter at Tom Roger ba for meg for omkring et år siden, forteller Gunnar. – Det er Jesus som har helbredet meg. Herren får æren.

For fem til 10 år siden fikk Gunnar påvist kreft. Han husker ikke helt hvilket år det ble oppdaget. Kreften startet i urinblæra, og ble oppdaget fordi det blødde.

  • De tok den ene nyra og satte inn drenering på den nyra jeg har igjen, forteller han. – Den dreneringen har jeg fortsatt. De fant også en kreftflekk på lunga.

Han har vært igjennom stråling og mange runder med cellegift.

  • Jeg var dødsdømt, så det er et mirakel at jeg er oppegående, sier han. – Kona mi sier at nå ser du så godt ut. Hun ser det på ansiktet mitt.

I august i fjor reiste Gunnar og kona til Stølsdokken for å være med på sangdager i fjellet med Lennart Larsson.

  • Og da ba Tom Roger for meg, forteller Gunnar. – Så gikk det en tid og i mars-april i år fortalte legen at de ikke fant mere kreft i kroppen min noe sted. Og jeg føler meg frisk!
  • Det har gått veldig ut over kona mi også dette at jeg har vært syk, men hun er veldig tålmodig. Jeg kaller henne «gullkonen». Nå er jeg bare veldig takknemlig til Jesus, og veldig glad.
HELBREDET: – Jeg er helbredet for kreft etter at Tom Roger ba for meg for omkring et år siden, forteller Gunnar. – All ære til Jesus! fffff