Leidulf hadde vært plaget med to prolapser i ryggen i over 20 år. Da Tom Roger ba for ham i møtet i menigheten Connection på Osterøy i august, ble han helbredet.

Jeg vet ikke konkret hva som var årsaken til at jeg fikk vondt i ryggen, men jeg har aldri spart meg i jobben, sier han. – Første gangen jeg fikk problemer med ryggen, så gikk jeg på arbeid og det skulle jeg aldri ha gjort. Det var tungt anleggsarbeid, og da ble det ganske mye verre. Det har ført til at problemene med ryggen har vært en historie som har gjentatt seg. Så når jeg er dårlig i ryggen, så er det sånn at jeg rett og slett ikke kan gjøre noen ting.

Leidulf begynte etter hvert å trene, og det hjalp godt.

  • Frem til jeg begynte å trene var det av og på med ryggen, forteller han. – Å trene var bra greier, men var jeg litt lat i perioder så kom ryggproblemene tilbake.

For omkring to år siden fikk han frossen skulder. Dermed fikk han treningsforbud av fysioterapeuten, og beskjed om å ta det med ro ellers kunne det tenkes at skuldra aldri ble god igjen.

  • Da tenkte jeg at hvis jeg går med dette for lenge, så vil ryggproblemene komme tilbake, sier han.

Og det stemte. Ved årsskiftet var skuldra begynt å bli god, og han tenkte at han måtte komme i gang med å trene. Men da kjente han at ryggen begynte å bli dårlig, og i april var det full kollaps i ryggen og han ble sengeliggende og kunne rett og slett ikke gjøre noe.

Leidulf går på bibelskolen REMA i Bergen.

  •   De ba for meg, så jeg kom meg, men fikk tilbakefall, forteller han. – Men da jeg var på møte med Tom Roger på Osterøy så tenkte jeg at jeg må ta en tur frem til han så han kan be for meg. Jeg tenkte at dette er preventivt. Og så kjente jeg på skuldra at den virket ikke bra, og jeg tenkte «søren» at dette skal komme tilbake nå. Så da gikk jeg frem og fikk Tom Roger til å be for meg, og da ble skuldra bra. Og jeg har sagt det nå at jeg vil aldri ha problemer med ryggen og skuldra igjen. Nå har jeg begynt å trene igjen, og skal bygge meg opp til det nivået jeg var før. Jeg er helbredet! All takk til Jesus!
HELBREDET: Leidulf hadde to prolapser i ryggen og frossen skulder. Da Tom Roger ba for ham, ble han helt god.